• Angel Yoga Alkmaar

    Dichte deuren kunnen open

Kids Yoga  4 t/m 12 jaar

Opwarming

De yoga lessen worden gestart met een opwarming d.m.v. de zonnegroet en/of een dansje op leuke wereld kinder muziek. Daarna wordt er het een en ander uitgelegd over goed ademhalen, lotus houding en mediteren.

Dierenhoudingen deel 1

Als de kinderen lekker opgewarmd zijn, gaan we de dieren-houdingen oefenen. Elke week nemen we een andere houding door en schrijven de kinderen de naam op in een schriftje. .Voor thuis krijgen ze de uitdaging om het op te zoeken, te lezen, te knippen, te plakken, te tekenen etc samen met de ouders.

Pauze

Na de houdingen gaan de kinderen eventueel naar het toilet en kan er iets gedronken worden. Dit is een goed moment om even tot rust te komen.

Dierenhoudingen deel 2

De kinderen gaan weer verder oefenen met de dierenhoudingen, dit onder goede begeleiding van de docente.

Afsluiting

Dan is het tijd om af te sluiten met een mooi verhaal. De kinderen gaan liggen op het matje met de ogen dicht en de docente leest het verhaal voor, welke steeds zachter wordt voorgelezen en het de bedoeling is dat de kinderen nog even blijven liggen als ze het verhaal niet meer horen.

Vragen

De kinderen mogen aan het eind van de les nog vragen stellen met de praatstok en iedereen luistert.

Meld hier aan:

http://bit.ly/2fshCRz

Nieuwsgierig? Kom eens langs in de Studio!

_d2ZeksK  Ook nieuwsgierig naar Angel Yoga Alkmaar? Bekijk alvast een paar mooie foto’s van de studio.

Lijkt yoga je leuk?

Dan nodig ik je graag uit voor een proefles bij Angel Yoga Alkmaar. Dan kun je zelf kijken en ervaren wat je er van vindt. Het lijkt me leuk als je een keertje langs komt en meedoet!

© Copyright 2019 - Angel Yoga | Powered by Zavia